Αναζητείται διευθυντής για «μαγαζί - γωνία»

ΩΡΑΙΕΣ οι εικαστικές ματιές στην ειδησεογραφία, αλλα χρειάζονται και αποκαλύψεις με αποκλειστικά ρεπορτάζ και έρευνες. Ειδάλλως μικρή σημασια έχει το εικαστικό μέρος -και έξω και μέσα.
**
Ο ΡΟΛΟΣ των επιτελικών στελεχών, οταν γνωρίζουν το αντικείμενο, είναι να ενισχύουν το ρεπορτάζ και να αλιεύουν..
αναγνώστες με σπιντάτους τιτλους, δυνατές φωτογραφίες και αποκαλυπτικά θέματα που θα συζητηθούν.
***
ΠΟΛΥ καλές και προς την σωστή κατεύθυνση οι αλλαγές στο εξώφυλλο της εφημερίδας "Δημοκρατία", με κύριο άρθρο, χρονογράφημα και άλλα. Μόνο οι εφημερίδες που ψάχνονται μπορούν τελικά να ελπίζουν για το μέλλον τους.
***
OIKONΟΜΙΚΟ φύλλο που την εποχή του Χρηματιστηρίου θριάμβευε είναι έτοιμο να βάλει λουκέτο. Μερικοί απορούν πώς αντέχει ακόμη.
***
ΨΑΧΝΕΙ για καπετάνιο στην πιάτσα ο ιδιοκτήτης "γωνιακού μαγαζιού" στα media που αντιμετωπίζει φουρτούνες τελευταία. Και βιάζεται...
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις