Το Σάββατο η κηδεία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσους στέκονται στο πλευρό της μετά την τραγική δολοφονία.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Στο «μικροσκόπιο» των αρχών παλαιότερες υποθέσεις του (εικόνες)

«Ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση όλων στις δύσκολες στιγμές της οικογένειάς μας, μετά τον άδικο χαμό του Μιχάλη μας».

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο στις 15:00 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος (διεύθυνση: Λεωφ. Ιασωνίδου και Χρυσάνθου Τραπεζούντος) ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο νεκροταφείο Ελληνικού.

Δείτε επίσης: Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος από την εκτέλεση Ζαφειρόπουλου

Δείτε επίσης:Η περιγραφή των δολοφόνων του Ζαφειρόπουλου σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. (video)

Δείτε επίσης: Συντετριμμένη η οικογένεια του Ζαφειρόπουλου: Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του (εικόνες)

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο γιος του Ζαφειρόπουλου: Έχασα ό,τι πιο πολύτιμο είχα από άνανδρους ανθρώπους

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις