Με το κοντοσούβλι γίγας να κατέχει ξεχωριστή θέση στους αποκριάτικους εορτασμούς, η Αμφίκλεια γιόρτασε και κυριότερα, χόρτασε φέτος.
Η προετοιμασία για το γευστικό κοντοσούβλι περιλαμβάνει τέσσερα στάδια:
Πρώτα πρέπει να μαζευτούν τα ξύλα που θα εξασφαλίσουν τη φωτιά.
Μετά να στρωθεί η ψησταριά των 120 μέτρων που θα ψήσει τα 800 κιλά κρέατος που χρειάζονται.
Τέταρτο και τελευταίο στάδιο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το φαγοπότι.
ΠΗΓΗ:LamiaReport.gr
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.