Διώκεται και στην Ελλάδα το 20χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ (video)

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη κατά του 20χρονου μοντέλου που είχε συλληφθεί να μεταφέρει μέσα στη βαλίτσα της μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Την είδηση έκανε γνωστή ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Σάκης Κεχαγιόγλου και τόνισε ότι αυτό έγινε για προσθέτει ένα ακόμη μέσο στο νομικό οπλοστάσιο, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα των ελληνικών αρχών για την έκδοση της 20χρονης στην Ελλάδα. Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να κρατείται από τις αρχές του Χονγκ Κονγκ.

«Μετά την αναφορά αυτή και κατόπιν σχετικής παραγγελίας της Κυρίας Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου διατάχθηκε προανάκριση, η οποία διενεργήθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αθηνών και μετά την ολοκλήρωσή της και τη μελέτη και επεξεργασία του συγκεντρωθέντος αποδεικτικού υλικού, η Κυρία Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών άσκησε την από 08/05/2018 Ποινική Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υπό τη μορφή της αγοράς, κατοχής και μεταφοράς από δράστες που ενήργησαν από κοινού και κατ’επάγγελμα», ανέφερε μεταξύ των άλλων ο κ. Κεχαγιόγλου.

 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις