Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησαν για να τον ληστέψουν και τον δάγκωσε ο σκύλος τους

Τη δική του περιπέτεια έζησε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας άνδρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα ληστείας με έναν περίεργο τρόπο ενώ, όπως ισχυρίστηκε, τον δάγκωσε ο σκύλος των δραστών.

Δύο άνδρες και μία γυναίκα φέρονται να πλησίασαν το θύμα στην περιοχή της Ρωμαϊκής Αγοράς όπου, με τη χρήση σωματικής βίας, τον λήστεψαν. Όμως, οι δράστες είχαν μαζί τους σκυλιά και ένα από αυτά δάγκωσε τον άνδρα.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι δράστες αφαίρεσαν από το θύμα ένα τσαντάκι 600 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Ο άνδρας, με δικό του όχημα, πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, thestival.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις