Άγρια δολοφονία στην Κηφισιά – Γυναίκα βρέθηκε πυροβολημένη στο αυτοκίνητό της

Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε μια γυναίκα στην Κηφισιά με την κινητοποίηση της αστυνομίας να είναι μεγάλη.

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διαμένει στην οδό Δαγκλή στο νούμερο 33. Βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος μέσα στο αυτοκίνητό της.

Τα τραύματα που φέρει φαίνεται να είναι από πυροβόλο όπλο και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Επίσης τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε το βράδυ της Τρίτης, αλλά το πτώμα της βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Το θύμα είχε αποτελέσει στόχο απόπειρας δολοφονίας και το 2011, αλλά τότε οι δράστες δεν είχαν καταφέρει να την σκοτώσουν.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις