Βραβείο πρωτότυπης ενδυμασίας στον ληστή που φόρεσε σεντόνι και έκλεψε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη (video)

Ένα αρκετά πρωτότυπο θέαμα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας αρωματοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι κάμερες απαθανάτισαν έναν ληστή, ο οποίο αποφάσισε να σνομπάρει τις μαύρες μάσκες που προτιμούνται στις εν λόγω παράνομες δραστηριότητας και να φορέσει ένα σεντόνι.

Για να μην καταγράψει το σύστημα ασφαλείας τα χαρακτηριστικά του λοιπόν, τυλίχτηκε με ένα σεντόνι και άρπαξε 100 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

«Πανικοβλήθηκα αρχικά όταν το είδα, σκέφτηκα τι μπορεί να σκαρφιστεί ένας άνθρωπος για να σου αρπάξει την περιουσία σου», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις