Βαλλιάνατος για Ζακ: Μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευτεί, όχι για να κλέψει – Υπάρχει οπτικό υλικό

Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε το μεσημέρι της Παρασκευής μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε έξω από κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, στην Ομόνοια.

Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για απόπειρα ληστείας και για τον θάνατο του «επίδοξου ληστή» μετά από πτώση του στην τζαμαρία του καταστήματος. Μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο, που πλέον έχουν στα χέρια τους και οι αρχές, αποδείχθηκε ότι ο Ζακ Κωστόπουλος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τώρα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με ανάρτησή του στο facebook, ξεκαθαρίζει ότι ο Ζακ δεν μπήκε για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Μάλιστα, όπως αναφέρει, υπάρχει οπτικό υλικό. «Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ.», συνεχίζει.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις