Άλλος ένας ξυλοδαρμός πολίτη από αστυνομικό στην Κέρκυρα, χωρίς λόγο – Συνελήφθη ο αξιωματικός (video)

Τα επεισόδια στη Λευκίμμη μεταξύ των ΜΑΤ και των κατοίκων είναι πλέον μια καθημερινότητα στην Κέρκυρα, όσο συσσωρεύονται στο νησί, τόνοι σκουπιδιών.

Ένας ακόμη πολίτης καταγγέλλει πως ξυλοκοπήθηκε από αξιωματικό της αστυνομίας χωρίς λόγο.

Ο άνδρας, ξαπλωμένος με το κολάρο, καταγγέλλει πως ξυλοκοπήθηκε αναίτια από τον αστυνομικό υποδιεθυντή της διεύθυνσης αστυνομίας Κέρκυρας στη Λευκίμμη.

Ο αστυνομικός υποδιευθυντής μετά τη μήνυση του καταγγέλλοντα, συνελήφθη.

Ο αστυνομικός υποδιευθυντής που εμπλέκεται στο συμβάν σύμφωνα με πληροφορίες του Star, κατέθεσε ήδη μήνυση σε βάρος του καταγγέλλοντα για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. Επίσης ισχυρίζεται πως τον δικαιώνει και η ιατροδικαστική εξέταση.

Πάντως σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον καταγγέλλοντα, έγινε ακόμα μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας με συνθήματα κατά των αστυνομικών.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις