Η ομάδα του Unfollow βρήκε τη θέση της στον όμιλο Κουρτάκη

Zενάκος - Χαραλαμπόπουλος

Ένα νέο ένθετο, το Propaganda, οκτώ σελίδων με ρεπορτάζ από την ομάδα του περιοδικού Unfollow (Χαραλαμπόπουλος, Ζενάκος κλπ) θα φιλοξενεί από αυτή βδομάδα η εφημερίδα Παραπολιτικά.
Θυμίζουμε πως κάθε τρίτη εβδομάδα ένθετο στα Παραπολιτικά μπαίνει και το REPORT, ένα μηνιαίο περιοδικό δημοσιογραφικής έρευνας στο οποίο εκδότης – διευθυντής είναι ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, διευθυντής σύνταξης ο Αυγουστίνος Ζενάκος ενώ την επιμέλεια έκδοσης είχε ο Παναγιώτης Σωτήρης (κι αυτός της ομάδας του  Unfollow). Σχετικά -και μετά από κάποιες αντιδράσεις- είχε διευκρινιστεί ότι η ομάδα του REPORT είναι αυτόνομη και έχει την πλήρη και συνολική ευθύνη της σύνταξης, του σχεδιασμού, της.. παραγωγής και της έκδοσης του περιοδικού.
Υπενθυμίζουμε πως οι Χαραλαμπόπουλος και Ζενάκος έχουν και εκπομπή στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ενώ ο πρώτος υπέγραφε και δισέλιδο ρεπορτάζ στο τελευταίο φύλλο της σαββατιάτικης εφημερίδας "Παραπολιτικά". Το ρεπορτάζ του Λ. Χαραλαμπόπουλου είχε ως θέμα την ομάδα των «53» στοΣΥΡΙΖΑ και τη «δήθεν αντίστασή τους» απέναντι στο Μαξίμου.

ΥΓ Φαίνεται πως η ομάδα του Unfollow βρήκε τη θέση της και ενσωματώθηκε για τα καλά στον δημοσιογραφικό όμιλο του Γιάννη Κουρτάκη.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.