Ως πότε;..

Ως πότε θα ανεχόμαστε την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς; Να θέλει η μεγαλύτερη αστική εφημερίδα της χώρας, η Καθημερινή, να υμνήσει τη Χούντα και να το κάνει έμμεσα και σιβυλλικά, κρυπτόμενη πίσω από πολιτικά ορθές φράσεις όπως: οι πραξικοπηματίες συνέβαλαν στον πλήρη εκδημοκρατισμό της χώρας και στον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας,είχαν πλατιά λαϊκή αποδοχή και έφεραν μεγάλη οικονομική άνοδο και ευτυχία στους ανθρώπους.
Και αυτά από τον (εικονιζόμενο) Στάθη Καλύβα, διάσημο φιλελεύθερο. Πες ρε άνθρωπε την αλήθεια, ότι η Επταετία ήταν μία εθνοσωτήριος επανάσταση που έσωσε τη χώρα από τους.. κομμουνιστές και τις ξεβράκωτες μνησίκακες μάζες που φθονούσαν την περιουσία των καθώς πρέπει ανθρώπων,των κληρονόμων των μαυραγοριτών και των Ταγμάτων Ασφαλείας.
Ως πότε θα αυτολογοκρινόμαστε για να μη στενοχωρήσουμε τα ορφανά του Βελουχιώτη και του Ζαχαριάδη;
- από το facebook του Δημήτρη Τσίρκα

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.