Το Νέο Πρωτότυπο Της GM Δεν Έχει Τιμόνι



Η αυτόνομη οδήγηση μας χτυπάει για τα καλά την πόρτα και όσα οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν τον τελευταίο καιρό, το πιστοποιούν. Όπως για παράδειγμα, το νέο πρωτότυπο της GM.

Το όνομά του είναι Cruise EV και θα αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Προς το παρόν, η αμερικανική εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τίποτα περισσότερα από την teaser εικόνα που σας παρουσιάζουμε.


Μόνο που αυτή από μόνη της, δείχνει πολλά… Όπως μπορείτε να διακρίνετε, στο εσωτερικό του πρωτότυπου της General Motors λάμπει διά της απουσίας του το τιμόνι. Κι όχι μόνο αυτό καθώς δεν συναντάμε ούτε πετάλια, ούτε κάποιο άλλο τρόπο που να επηρεάζει την πλοήγησή του. Μιλάμε λοιπόν για πλήρως αυτόνομη κίνηση.
Από εκεί και πέρα, το εσωτερικό δεν μοιάζει και τόσο με τα φουτουριστικά σχέδια που έχουμε συνηθίσει. Ακολουθώντας το γνώριμο σχεδιαστικό μοτίβο της μάρκας, διαθέτει μόνο μία μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα. Τέλος, δεν υπάρχουν και συμβατικοί καθρέφτες.

Η GM δηλώνει πως το Cruise EV είναι έτοιμο να μπει στην παραγωγή και αναμένεται η έγκριση του Υπουργείου Μεταφορών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για να ξεκινήσουν οι δοκιμές του σε δημόσιους δρόμους.


http://www.ksipnistere.com

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.