Ο Σωτήρης Κοντιζάς θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού

Η χαρά του σεφ δεν περιγράφεται και δεν κρύβει την ανυπομονησία του για τον ερχομό του τέταρτου μέλους της οικογένειάς του.

Ο γοητευτικός σεφ και κριτής του Master Chef, ο Σωτήρης Κοντιζάς περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο παιδί του. Ο κριτής που έχει κάψει καρδιές δεν έχει μάτια για άλλη εκτός από τη σύζυγό του και την κόρη του, που είναι το κέντρο της ζωής του.

Από τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τον χωρίζουν 4 μήνες, αφού η σύζυγός του διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το πρωί της Παρασκευής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου κου”  και εκεί αποκάλυψε για πρώτη φορά το φύλο του δεύτερου παιδιού του: “Το μωρό που έρχεται είναι αγόρι!”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: http://ift.tt/2camdcI

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις