Επιστρέφει στο Survivor 2 ο Μισθοφόρος

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επιστρέφει στο Survivor 2.Ο Μισθοφόρος αυτή την ώρα ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τη σελίδα στο Facebook Κώστας Αναγνωστόπουλος-Survivor. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Μισθοφόρος θα μπει στο παιχνίδι ή θα έχει ρόλο γκεστ.

Νωρίτερα ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε τη βαλίτσα που ετοίμαζε για Αγιο Δομίνικο. Μεταξύ άλλων... ρούχων σε πρώτο πλάνο ήταν το περίφημο μαγιό του με τα καρπούζια.

Πάντως την είδηση ότι μπαίνει στο παιχνίδι είχε κάνει γνωστή από το πρωί η Σίσσυ Ζωιοπούλου διαχειρίστρια της σελίδας του official fans του survivor στο facebook.

Πηγή: protothema

Πηγή: http://ift.tt/2AgrrNC

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις