Δημοσκόπηση - σοκ: Δείτε πόσοι Έλληνες δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε στο Twitter από το «The Spectator Index» και δείχνει πόσο οι κάτοικοι 17 χωρών, μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες, είναι έτοιμοι να πολεμήσουν για τη χώρα τους, εάν παραστεί ανάγκη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, περισσότεροι από πέντε στους δέκα Έλληνες (ποσοστό 54%) δηλώνουν πρόθυμοι να πολεμήσουν για τη χώρα τους, εφόσον ποτέ χρειαστεί κάτι τέτοιο.

Το ποσοστό αυτό κατατάσσει την Ελλάδα στην έκτη θέση μεταξύ των 17 χωρών που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη δημοσκόπηση.

Πρώτη έρχεται η Φινλανδία με ποσοστό 74% και ακολουθούν: η Ουκρανία με 62%, η Ρωσία με 59%, το Κόσοβο με 58%, και η Σουηδία με 55%.

Δείτε παρακάτω τα ευρήματα της δημοσκόπησης, όπως αναρτήθηκαν στο Twitter:

EUROPE: Willing to fight for country.

Finland: 74%

Ukraine: 62%

Russia: 59%

Kosovo: 58%

Sweden: 55%

Greece: 54%

Poland: 47%

Switzerland: 39%

Ireland: 38%

Romania: 38%

France: 29%

Portugal: 28%

UK: 27%

Spain: 21%

Italy: 20%

Germany: 18%

Netherlands: 15%

(Gallup)

— The Spectator Index (@spectatorindex) 16 Μαρτίου 2018

Πηγή: http://ift.tt/2AgrrNC

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις