Νέοι διευθυντές στο News 24/7

Nέες ανακατατάξεις στη διευθυντική πυραμίδα του ομίλου 24Media. Ο δημοσιογράφος Αντώνης Φουρλής αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή του NEWS 24/7. Πρόκειται για στέλεχος με 28 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της δημοσιογραφίας, τα 15 από αυτά στο MEGA, ως διπλωματικός συντάκτης και στη συνέχεια ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης στην Διεύθυνση Ειδήσεων και..
Ενημέρωσης. Ξεκίνησε από τον τηλεοπτικό σταθμό “ΑΝΤ1” το 1990, έχει εργαστεί στις εφημερίδες Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Αγγελιοφόρος, για τρία χρόνια (2001-2004) ως υπεύθυνος για τα Διεθνή ΜΜΕ στην “Αθήνα 2004” και ως σύμβουλος της Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής. Είναι μέλος της CNN Journalism Fellowship από το 2013.
O Aντωνής Φουρλής το φθινόπωρο του 2016 και λόγω της κρίσης στον κλάδο των ΜΜΕ, είχε ανοίξει και μαγαζί με φυσικούς χυμούς στην οδό Αμαλίας 4, απέναντι από τη Βουλή (δείτε ΕΔΩ)
Καθήκοντα Διευθυντή Σύνταξης στο ειδησεογραφικό brand της 24MEDIA αναλαμβάνει ο Κώστας Σαρρηκώστας, στέλεχος του ομίλου τα τελευταία 3 χρόνια ως αρχισυντάκτης στο News 24/7. Ο Κώστας Σαρρηκώστας κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης στην εφημερίδα ΈΘΝΟΣ ενώ ήταν Διευθυντής Έκδοσης στο ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις