Η «δημοκρατία» και ο "παχυλός μισθός" της Σπυράκη

«Η εφημερίδα είναι ο Δούρειος Ιππος του ΣΥΡΙΖΑ» 

Αγρίεψαν τα πράγματα στο στρατόπεδο της ΝΔ με την εκπρόσωπο Τύπου Μαρία Σπυράκη να χαρακτηρίζει «Δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ» την εφημερίδα «δημοκρατία». Συγκεκριμένα η Σπυράκη κληθείσα να σχολιάσει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας υπό τον τίτλο «Φρενοκομείο η ΝΔ», δήλωσe:

«Η συγκεκριμένη εφημερίδα, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την παράταξη, δεν είναι.. τίποτε άλλο από τον Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της τρώνε τα βράδια με υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες που στηρίζουν τη ΝΔ πρέπει να γνωρίζουν τον ρόλο της συγκεκριμένης εφημερίδας, που δεν αποτυπώνει τίποτε άλλο από τις επιθυμίες της κυβέρνησης στο πρωτοσέλιδό της».

Αμεση ήταν η απάντηση της εφημερίδας που με μια λιτή ανακοίνωση θύμισε τον πόλεμο που έκανε στο κόμμα η Σπυράκη, ως δημοσιογράφος, μέσα από τα παράθυρα του Mega.
Αναλυτικά η απάντηση της «δημοκρατίας»:

«Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θυμούνται πολύ καλά τον πόλεμο που έκανε η κα. Μαρία Σπυράκη στο κόμμα μέσα από τα παράθυρα του MEGA. Όπως θυμούνται ότι λαμβάνει τον παχυλό της μισθό για να μας εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις