ΦΟΒΕΡΟ! Ξέρατε γιατί υπάρχουν δυο έξτρα τρύπες στα αθλητικά παπούτσια; [Βίντεο]

ΦΟΒΕΡΟ! Ξέρατε γιατί υπάρχουν δυο έξτρα τρύπες στα αθλητικά παπούτσια; [Βίντεο]

Σύμφωνα με το βίντεο που ανέβασε ο χρήστης
του Youtube, Illumiseen -και το οποίο έχει γίνει viral-, αυτές οι έξτρα τρύπες εξυπηρετούν ένα σημαντικό σκοπό.

Κάνουν την εφαρμογή των παπουτσιών πολύ πιο εύκολη και εμποδίζουν τη δημιουργία ενοχλητικών τραυματισμών στα πόδια, όπως π.χ. τη δημιουργία φουσκάλων στα πόδια μας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, περνάμε το κορδόνι απ’ όλες τις τρύπες, εκτός από τις πάνω πάνω. Μετά, περνάμε το ένα άκρο του κορδονιού από την επάνω τρύπα της ίδιας πλευράς του παπουτσιού, αφήνοντας αρκετό κορδόνι για να κάνουμε μια μικρή θηλιά. Κάνουμε το ίδιο στην άλλη πλευρά.

Στη συνέχεια, περνάμε την κάθε άκρη του κορδονιού μέσα από τη θηλιά της αντίθετης πλευράς. Τραβάμε τις άκρες για να σφίξουν τα κορδόνια και μετά δένουμε τα παπούτσια κανονικά.

Πηγή 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις