Απόλυτη εξαθλίωση: Βουτάει στους υπονόμους για 6 ευρώ την ημέρα (pics)


Τουλάχιστον 7 εκατομμύρα κάτοικοι ζουν στη Ντάκα, την πρωτεύουσα του
Μπανγκλαντές. Συχνά παρουσιάζονται προβλήματα στην χώρα εξαιτίας των βροχοπτώσεων, καθώς η ζεστή και η υγρασία των μουσώνων διαρκεί από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο.
Η Ντάκα είναι γνωστή για το απαίσιο σύστημα αποχέτευσης που διαθέτει, το οποίο δεν μπορεί να διαχειριστεί τα απόβλητα και τις τεράστιες ποσότητες νερού.
Έτσι, κάποιοι αναγκάζονται να κάνουν την κυριολεκτικά βρώμικη δουλειά και να βουτήξουν στους υπονόμους για να επιδιορθώσουν τις βλάβες που παρουσιάζονται για μεροκάματο που δεν ξεπερνά τα 6 ευρώ.
Ο εικονιζόμενος είναι επαγγελματίας και η δουλειά του είναι να κρατά την αναπνοή του όσο περισσότερο μπορεί κάτω από ανθρώπινα και χημικά απόβλητα στους υπονόμους της Ντάκα.
topontiki.gr


Πηγή: https://if...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις