Η τούμπα της Κορινθίου στην παράσταση «Γοργόνες και μάγκες». Πώς αντέδρασε η ηθοποιός;


Συμβαίνουν κι αυτά στις παραστάσεις. Όλα είναι μες το πρόγραμμα
. Η  Μαρία Κορινθίου χθες το βράδυ, στην τελευταία παράσταση που έδωσε στην Λευκωσία με το θεατρικό έργο «Γοργόνες και Μάγκες», «έφαγε» μια επική τούμπα που θα μας μείνει αξέχαστη.  Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, που δημοσίευσε η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κατά την διάρκεια του χορευτικού έπεσε κάτω και φώναξε «Σακατευτήκαμε. Με σκοτώσατε», ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε σε γέλια και ο κόσμος της έδωσε ένα χειροκρότημα για να την «σώσει»…

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Δε θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η περιοδεία μας στη Κύπρο από ένα πέσιμο (με σκοτώσανε), από ένα γέλιο μέχρι δακρύων και από εσας να με χειροκροτάτε και να γελάτε μαζί μου! Σας αγαπώ! Μεγάλη αγάπη μου δείξατε όλες αυτές τις μέρες και σας αγαπώ διπλά γι αυτό! Σε ευχαριστώ Κύπρο μου για όλα! Εις το επανιδείν! Μεγάλη υπόκλιση σε όλους σας!»
Πολλοί γέλασαν εξίσου ενώ κάποιοι άλλοι την έκραξαν. Εμείς είμαστε μαζί της καθώς όπως γράψαμε και στην αρχή, όλα είναι μες το πρόγραμμα! 
Πηγή

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις