Θέλουν να βγάλουν την νέα Espresso

*** Ποιος ιδιοκτήτης life style περιοδικών βλέπει κόσμο τις τελευταίες μέρες και τους ανακοινώνει την πρόθεσή του για συνεργασία με σκοπό να προχωρήσει στην έκδοση καθημερινου tabloid αλα Star και Espresso;
***
Οι μηχανισμοί του Μαξίμου έχουν μπει στην διαδικασία αναζήτησης νέου διευθυντή σε φύλλο που..   οσο νάναι... αγαπάει την κυβέρνηση . Ενα όνομα παίζει πολύ δυνατά τους τελευταίους δύο μήνες. Και σίγουρα δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη...
***
Απόψε στις 11 το βράδυ στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «ROADS» ταξιδεύει στην Τουρκία. Στην τελική ευθεία για τις κρίσιμες εκλογές στην Τουρκία ο Πάνος Χαρίτος επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσει τις αλλαγές στην τουρκική κοινωνία και το διακύβευμα των εκλογών.
***
Mια νέα εκπομπή της ΕΡΤ, με τίτλο «Οικονομία έξω από το κουτί» που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Χ. Παπαγεωργίου, ξεκινά  απόψε το βράδυ στις 8 μ.μ, από το κανάλι της ΕΡΤ 2. Στο πρώτο επεισόδιο επιχειρηματίες, επενδυτές, οικονομολόγοι και άνθρωποι της αγοράς μιλάνε για την προσπάθεια δημιουργίας πλούτου μετά από την κρίση, μέσα από την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. 
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις