Ευ. Αντώναρος: Σε διαρκή παράκρουση ο Σαμαράς!

Eυθείες βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρωην υπουργός (επι Καραμανλή) της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή την επίθεση του πρώην πρωθυπουργού κατά του Πρόεδρου Παυλόπουλου.
Χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα ο Αντώναρος ανέφερε πως ο Σαμαράς απο τη μέρα που έχασε την εξουσία βρίσκεται σε διαρκή παράκρουση. Πολιτική. Ηθική. Ψυχολογική...  
Σήμερα ο Σαμαράς, γράφει ο Αντώναρος στο fb, ξεπέρασε με την εμπαθή, χυδαία συνταγματικά ανεδαφική και ανιστόρητη επίθεση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμη και τα πολύ χαμηλά όρια που έχει θέσει ό ίδιος για τον εαυτό του.
Και χοντραίνοντας ακόμη περισσότερο την κριτική για τον Σαμαρά, ο Αντώναρος συνέχισε:
"Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι όμως κριτής. Είναι κρινόμενος.
Διότι οδήγησε τη Νεα Δημοκρατία συστηματικά στα ακροδεξιά.
Διότι την καταπόντισε με αποκλειστική του ευθύνη στο ιστορικσ χαμηλό 18,85%.
Διότι έσπειρε μισαλλοδοξία, πάθη, ψευτοπαλληκαρισμούς και διχόνοια.
Ασφαλώς δεν έχουμε δει τα τελευταία επεισόδια των εκρήξεων του. Καταλαβαίνουμε την απόγνωσή του - ειναι δύσκολο να τα βγάλει ξανα πέρα με το περιθώριο όπου τον καταδίκασε να βρίσκεται ο ελληνικός λαός..."
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις