Ευ. Αντώναρος: Σε διαρκή παράκρουση ο Σαμαράς!

Eυθείες βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρωην υπουργός (επι Καραμανλή) της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή την επίθεση του πρώην πρωθυπουργού κατά του Πρόεδρου Παυλόπουλου.
Χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα ο Αντώναρος ανέφερε πως ο Σαμαράς απο τη μέρα που έχασε την εξουσία βρίσκεται σε διαρκή παράκρουση. Πολιτική. Ηθική. Ψυχολογική...  
Σήμερα ο Σαμαράς, γράφει ο Αντώναρος στο fb, ξεπέρασε με την εμπαθή, χυδαία συνταγματικά ανεδαφική και ανιστόρητη επίθεση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ακόμη και τα πολύ χαμηλά όρια που έχει θέσει ό ίδιος για τον εαυτό του.
Και χοντραίνοντας ακόμη περισσότερο την κριτική για τον Σαμαρά, ο Αντώναρος συνέχισε:

"Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι όμως κριτής. Είναι κρινόμενος.
Διότι οδήγησε τη Νεα Δημοκρατία συστηματικά στα ακροδεξιά.
Διότι την καταπόντισε με αποκλειστική του ευθύνη στο ιστορικσ χαμηλό 18,85%.
Διότι έσπειρε μισαλλοδοξία, πάθη, ψευτοπαλληκαρισμούς και διχόνοια.
Ασφαλώς δεν έχουμε δει τα τελευταία επεισόδια των εκρήξεων του. Καταλαβαίνουμε την απόγνωσή του - ειναι δύσκολο να τα βγάλει ξανα πέρα με το περιθώριο όπου τον καταδίκασε να βρίσκεται ο ελληνικός λαός..."

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.