Αποχώρησε από την «Ίριδα» ο Ελεύθερος Τύπος

Αποχώρησε, ύστερα από πολύχρονη συνεργασία, από την εκτυπωτική μονάδα της «Ιριδας» η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» των Σκαναβή - Μπενέκου.
Το έντυπο τυπώνεται εδώ και έναν περίπου μήνα στο πιεστήριο των Μπάρλα - Τασσιόπουλου. Η μετακόμιση είχε ως συνέπεια να αλλάξει το σχήμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής», προφανώς επειδή το νέο πιεστήριο δεν έχει..
τη δυνατότητα να τυπώσει σε μεγάλο σχήμα.
Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά και την αποχώρηση της εφημερίδας των Σκαναβή - Μπενέκου, η «Ιριδα» τυπώνει ένα ημερήσιο φύλλο, και αυτό είναι το «Εθνος» του Ιβάν Σαββίδη. - πηγή: parapolitika.gr
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις