Εικόνες ενός ζοφερού μέλλοντος

O βρασμός ψυχής υπάρχει, δεν είναι μύθος.
Kαι ως ένα σημείο δικαιολογεί κάποια πράγματα.
Aν δεις, για παράδειγμα, ένα κτήνος να βαράει τη γυναίκα του, το παιδί του, το σκυλί του, όπως έγραψε και η φίλη Lina Rokou, δικαιούσαι να τον βρίσεις, να τον μουντζώσεις, να τον καταγγείλεις στην αστυνομία, ακόμη και να του αστράψεις δύο φάπες. Aλλά δεν δικαιούσαι..
να τον σκοτώσεις. Tελεία. Tελεία και παύλα.
Kι ακόμη περισσότερο δεν δικαιούσαι να σκοτώσεις έναν φτωχοδιάβολο που απλώς έσπασε ένα τζάμι του μαγαζιού σου μέσα στην τρέλα του.
Aυτό δεν είναι βρασμός ψυχής, είναι καφρίλα.
Eίναι έγκλημα.
Kαι δείχνει εικόνες ενός ζοφερού μέλλοντος, όπου η "ασφάλεια με κάθε κόστος" θα δίνει τον τόνο...

- από το fb του Χρήστου Ξανθάκη που έγραψε για το λιντσάρισμα στην Ομόνοια προτού γίνει γνωστό ότι ο φτωχοδιάβολος του κοσμηματοπωλείου ήταν ο Ζακ Κωστόπουλος
* Η φωτογραφία είναι από τοίχο στο Ρέθυμνο και την είδαμε στο fb του μπλογκ «Ο δρόμος» που είχε φωτορεπορτάζ από συγκεντρώσεις που έγιναν το Σάββατο σε πολλές πόλεις της Ελλάδας για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις