Τέτοιους ψάχνει η Νέα Δημοκρατία;

Ευθείες βολές της «δημοκρατίας» κατά Στουρνάρα

Tον Γιάννη Στουρνάρα βολιδοσκόπησε πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντηση που είχαν στο «Hilton», για την πιθανότητα να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών. Ο Στουρνάρας αρνήθηκε επειδή έχει θέσει τον πήχη των φιλοδοξιών του πολύ ψηλά (αρνείται -προς το παρόν- ο πονηρός διοικητής, που..
ελπίζει να γίνει πρωθυπουργός).
Tα παραπάνω γράφει η εφημερίδα «δημοκρατία» σε κείμενο υπό τον τίτλο "Tέτοιους ψάχνει η Νέα Δημοκρατία;", θυμίζοντας ότι ο Στουρνάρας ήταν ένα από τα πρόσωπα που διαδραμάτισαν κομβικό ρόλο τα χρόνια της χρεοκοπίας.
Μάιστα υπενθυμίζει, απευθυνόμενη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως "όταν ο Στουρνάρας  ήταν υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος (2012-2014),  έδειχνε, σε πολιτικό επίπεδο, να λειτουργεί καλύτερα ως εκπρόσωπος της τρόικας στην ελληνική κυβέρνηση παρά ως Ελληνας αξιωματούχος που «διαπραγματευόταν» με τους δανειστές. Το αυτό ισχύει και για τη θητεία του στην Τράπεζα της Ελλάδος".
Η εφημερίδα «δημοκρατία» θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι η Ν.Δ. θα σπεύσει να διαψεύσει την αποκάλυψη για τον Στουρνάρα και αναφέρει: "Το ευτύχημα είναι ότι οι πολίτες αποδεικνύονται πλέον αρκετά έμπειροι για να διακρίνουν τι είναι αληθές και τι επίσημα αποδεκτό. Τέλος, οι πηγές των πληροφοριών για το ρεπορτάζ μας είναι απολύτως αξιόπιστες και μη επιδεχόμενες αμφισβήτησης".
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις