Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών σήμερα στη Θεσσαλονίκη

photo: Eurokinissi

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στις 11:00, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης από μέλη της Επιτροπής Αγώνα διανομέων φαγητού, που διαμαρτύρονται για απολύσεις συναδέλφων τους. Οι συγκεντρωμένοι ενδέχεται να πραγματοποιήσουν μοτοπορεία προς επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στις 13:30, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης προγραμματίζουν συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις