Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί σταμάτησε στη μέση του δρόμου για να αφήσει πελάτισσα (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί σταμάτησε στη μέση του δρόμου για να αφήσει πελάτισσα (ΦΩΤΟ)Σκηνές απείρου κάλλους λαμβάνουν χώρα καθημερινά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

 

Μια εξ αυτών είναι και η ‘’ανέμελη’’ στάθμευση που έκανε οδηγός ταξί μέσα στη μέση του δρόμου και συγκεκριμένα της οδού Μητροπόλεως, στο κέντρο, ούτως ώστε να αφήσει την πελάτισσα του.

Μάλιστα, στη φωτογραφία φαίνεται λεωφορείο του ΟΑΣΘ να έχει ακινητοποιηθεί πάνω στη στροφή γιατί δεν μπορεί να στρίψει λόγω του ταξί.taxi43691951 752469961767533 5637636379820163072 n

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις