Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου η Ημερίδα για την Ελληνίδα αγρότισσα

photo: Eurokinissi

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνίδα αγρότισσα θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν γυναίκες και γυναικείοι συνεταιρισμοί από όλη τη χώρα, σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης. 

Επίσης, θα μπορέσουν να παρουσιάσουν τις λύσεις που προτείνουν για τα προβλήματά τους καθώς και για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους στην ύπαιθρο αλλά και για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων τους στην αγορά.

Στην ημερίδα που διοργανώνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων και την Περιφέρεια Αττικής, θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης &Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, η υφυπουργός Ολυμπία Τελιογιορίδου, η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, η γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση της μελέτης με θέμα: «Η Ελληνίδα αγρότισσα: αποτύπωση της συμμετοχής, προβλήματα, προκλήσεις και προτάσεις πολιτικής για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των γυναικών στον αγροτικό τομέα και την ελληνική ύπαιθρο», που εκπονήθηκε από την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.

Πηγή: ΑΠΕ 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις