Κυκλώνας Ίρμα: Νεκροί ηλικιωμένοι σε οίκο ευγηρίας λόγω έλλειψης ρεύματος

Την τελευταία τους πνοή άφησαν ηλικιωμένοι μέσα σε οίκο ευγηρίας στη Φλόριντα εξαιτίας της έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος που προκλήθηκε από το πέρασμα του κυκλώνα Ίρμα.

Σύμφωνα με το δίκτυο WSVN TV, τρεις ένοικοι του οίκου ευγηρίας, που βρίσκεται στο βόρειο Μαϊάμι στο Χόλυγουντ, απεβίωσαν επί τόπου και άλλοι δύο “έσβησαν” στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκαν μετά την εκκένωση των εγκαταστάσεων.

Στο μεταξύ, η Μπάρμπαρα Σάριεφ, η δήμαρχος της κομητείας, πρόσθεσε πως συνολικά, 120 ηλικιωμένοι απομακρύνθηκαν «εξαιτίας της έντονης ζέστης και της έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος».

Εάν οι αμερικανικές Αρχές συνδέσουν άμεσα αυτούς τους θανάτους με τον κυκλώνα, ο επίσημος απολογισμός θα ανέλθει σε 17 νεκρούς στη Φλόριντα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.