Ισχυρός σεισμός 6,5 Ρίχτερ στην Ινδονησία – Φόβοι για νεκρούς (εικόνες)

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε την Ινδονησία στις 23.44 τοπική ώρα την Παρασκευή (18.44 ώρα Ελλάδας) προκαλώντας έντονη ανησυχία.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το μεγαλύτερο ηφαίστειο της Γης. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στα 103 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από την πόλη Bandung και 40 χιλιόμετρα νότια από την πόλη Tasikmalaya ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 112 χιλιόμετρα.

Φόβοι για νεκρούς

Η δόνηση έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή ενώ αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για τσουνάμι.

Πάντως, οι τοπικές αρχές να εκφράζουν φόβους για θύματα, μετά από αναφορές για καταρρεύσεις κτηρίων, κάτι που πάντως δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί.

Φωτογραφίες: Twitter, USGS

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις