Γκρίζοι λύκοι ξυλοκόπησαν υποψήφιο βουλευτή του ισλαμικού κόμματος – Τον… συνέλαβε η αστυνομία (video)

Οι τούρκοι εθνικιστές, γνωστοί και ως Γκρίζοι Λύκοι, ξυλοκόπησαν υποψήφιο βουλευτή του Ισλαμικού Κόμματος, ένα μήνα πριν από τις εκλογές στη γείτονα.

Το μαρτύριο του χτυπημένου βουλευτή δεν τελείωσε εκεί, αφού στη συνέχεια όταν έφτασε το ασθενοφόρο να τον παραλάβει, οι αστυνομικοί δεν τον άφηναν να μπει μέσα και στο τέλος τον… συνέλαβαν.

Ο κυβερνήτης της Άγκυρας, όπου και συνέβη το περιστατικό, κατηγορεί τον υποψήφιο βουλευτή του ισλαμικού κόμματος, Μεμέτ Οζτούρκ, ότι φταίει αυτός για το επεισόδιο, αφού άνοιξε πυρ με το πιστόλι του.

Στο βίντεο φαίνεται ο αδερφός του υποψήφιου βουλευτή να παρακαλεί τους αστυνομικούς να αφήσουν το ασθενοφόρο να φύγει από το σημείο για το νοσοκομείο. Εκείνοι απαντούν ότι περιμένουν εντολές.

«Θέλετε να πεθάνει; Σας παρακαλώ αφήστε μας», ακούγεται να λέει ο αδερφός του βουλευτή.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις