Η εξομολόγηση της Μπεκατώρου: Δεν θέλω να περνούν τα χρόνια και να γερνάω…

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν προσέχει την εικόνα της και κατά πόσο θέλει να αρέσει στον κόσμο.

-Αλλαγές λέτε πως δεν κάνετε-αλλά αλλάξατε και τα μαλλιά σας…

«Ναι, όντως. Μου άρεσε, αλλά δεν θέλω να αλλάζω πολύ. Δεν έχει σημασία βέβαια η εμφάνιση σε αυτό που θα κάνω, αλλά το να είμαστε καλοί και συγκεντρωμένοι.»

-Γενικά θέλετε να αρέσετε ως γυναίκα που βγαίνει στην τηλεόραση;

«Θέλω να αρέσω, όχι επειδή βγαίνω στην τηλεόραση, θέλω να αρέσω ως γυναίκα. Δεν θέλω να περνούν τα χρόνια και να γερνάω πολύ θα ήθελα να προσέχω περισσότερο το σώμα μου αλλά μου αρέσει το φαγητό και δεν μπορώ να αντισταθώ. Δεν είμαι και υστερική με γυμναστικές και διατροφές. Με σώζει το καλό DΝΑ και οι συχνές επισκέψεις στον δερματολόγο μου», δήλωσε στην εφημερίδα Πρώτο θέμα.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις