Η Χριστίνα Βραχάλη αποκαλύπτει γιατί έφυγε τον ΣΚΑΪ (video)

Η γνωστή αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη μίλησε στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» και αποκάλυψε μέσω της συνέντευξης που έδωσε, τον λόγο που αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου.

Η αθλητικογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα νέα της επαγγελματικά σχέδια αλλά και στον αθλητισμό με τον οποίο ασχολείται σε καθημερινή βάση.

«Δεν θα πω ότι ήταν εύκολη η απόφαση μου να φύγω από τον ΣΚΑΪ, γιατί ο ΣΚΑΪ είναι το σπίτι μου. Ήμουν 14 χρόνια εκεί. Από πολύ μικρή. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Αλλά είμαι της άποψης ότι αν καταλαβαίνεις ότι ένας κύκλος κλείνει, πρέπει να έχεις τη δύναμη να φεύγεις. Το μόνο που μου έχει λείψει είναι τα παιδιά που ήμουν εκεί», είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Βραχάλη.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις