Οι Kardashians πόσταραν φωτό της Φουρέιρα στο instagram – Δείτε με τι λεζάντα την «ανέβασαν»

Τι σχέση έχουν οι αδελφές Kardashians με την Ελένη Φουρέιρα;

Η γνωστή τραγουδίστρια όπως φαίνεται δεν απασχολεί μόνο την ελληνική σόουμπιζ.

Η Kendall και η Kylie Jenner διατηρούν μία σελίδα στο instagram όπου ποστάρουν φωτογραφίες με αγαπημένα στυλ προωθώντας ρούχα.

Κάπου είδαν το λουκ της τραγουδίστριας, τους άρεσε και την πόσταραν. Η Ελένη Φουρέιρα χαρούμενη με το ποστ το «ανέβασε» στο instagram story τους.

Κι έγραψαν λεζάντα να μην ξεχνούν οι διαδικτυακοί τους φίλοι να tag- άρουν το brand στη φωτό αν θέλουν να έχουν την ευκαιρία να δουν τη φωτογραφία τους στη σελίδα των Kardashians.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις