Σοκ για γνωστό ζευγάρι ελλήνων ηθοποιών – Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους (εικόνα)

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε το ζευγάρι των γνωστών ελλήνων ηθοποιών το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, καθώς βρήκαν το σπίτι τους «άνω – κάτω» έπειτα από διάρρηξη.

Οι δράστες διέρρηξαν το σπίτι της Θάλειας Ματίκα και του Τάσου Ιορδανίδη την ώρα που οι δύο ηθοποιοί και τα παιδιά τους απουσίαζαν από το σπίτι.

Η “λεία” τους ήταν διάφορα αντικείμενα και προσωπικά είδη, αλλά οι δύο τους είναι ανακουφισμένοι που δεν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες.

Μάλιστα, την αποκάλυψη για τη διάρρηξη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Άγριο το συναίσθημα. Μπαίνεις στον χώρο σου, τον βεβηλωμένο χώρο σου και ευχαριστείς την τύχη για την αποφυγή των χειρότερων. Συναισθηματικής φύσης, κατά κύριο λόγο, οι απώλειες. Εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι να είναι ακίνδυνοι. Αν η ζωή τούς έχει οδηγήσει σε αυτού του τύπου τον αγώνα επιβίωσης, ελπίζω η χθεσινή, προσωπική, οικογενειακή δοκιμασία να έχει προσφέρει σε κάποιο σπίτι που το έχει ανάγκη ένα παραπάνω πιάτο φαγητό».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις