Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη – Το πέμπτο κομμάτι μετά τον θάνατό του (video)

Δύο χρόνια μετά τον χαμό του Παντελή Παντελίδη κυκλοφορεί νέο τραγούδι του.

«Πάλι πάλι» ο τίτλος του κομματιού που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία MINOS- EMI. Αποτελεί το πέμπτο κομμάτι που κυκλοφορεί μετά τον θάνατό του.

«Μου λες πως πέρασες πολλά… Και θέλεις χρόνο να σκεφτείς. Να μείνεις μόνη να τα βρεις λες… Με τον εαυτό σου. Αλλάζεις στάση και μυαλά… Δεν θέλεις ούτε να με δεις… Μα να θυμάσαι θα το βρεις… Από τον άνθρωπό σου… Σελίδα γύρισα κι εγώ… Αρρωστημένα σ’ αγαπώ… Καρδιά, χαρτί και πέτρα.
Πάλι δεν μου ‘μείνε αντοχή… Κι έρχεται δύσκολη εποχή…Για σένα», είναι κάποιοι από τους στίχους.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις