Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο άνδρας της… ζωής της

Όλες τις λεπτομέρεις για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και το ενδεχόμενο να βάλει… μονόπετρο στο χέρι της, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Με τον Κωνσταντίνο περνάμε πολύ ωραία μαζί και απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή. Και οι δύο αντιμετωπίζουμε την σχέση αυτή σοβαρά και πιστεύουμε ότι θα έχει εξέλιξη» είπε στο Page 2 της «Νέας Σελίδας» και πρόσθεσε: «Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε σχέδια γάμου. (…)Το έχουμε συζητήσει και συμφωνούμε και οι δύο ότι δεν είναι ακόμα η ώρα για να έρθει το μονόπετρο! (Γελάει). Ζούμε το τώρα και δεν επιθυμούμε περισσότερες δεσμεύσεις. Βέβαια, επειδή όπως προανέφερα ο Κωνσταντίνος είναι πολύ αυθόρμητος τα περιμένω όλα από εκείνον!».

Είπε ακόμα: «Είναι τόσο ειλικρινής και αυθόρμητος που ό,τι σκέφτεται θα το πει. (Γελάει). Ακόμα και όταν ανακοίνωσε ότι είμαστε μαζί, ξαφνιάστηκα κι εγώ η ίδια. Ήταν κάτι που δεν περίμενα και βλέποντας την εκπομπή απο το σπίτι, μου ήρθε νταμπλάς! (Γελάει). Μου πήρε κανένα πεντάλεπτο μέχρι να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί! (Γελάει)».

Απαντώντας στο ερώτημα πότε είδε ερωτικά τον νυν σύντροφο της σημείωσε: «Πολύ μετά το παιχνίδι! Σίγουρα όλες οι κοπέλες λέγαμε ότι είναι ωραίο παιδί ο Κωνσταντίνος, αλλά μέχρι εκεί. Και στην αρχή ομολογώ ότι δεν τον είχα παρατηρήσει καν».

Τέλος, τόνισε πως δεν φοβήθηκε ποτέ ότι η σχέση τους θα μπορούσε να καταστρέψει τη φιλία τους που δημιουργήθηκε πιο νωρίς.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις