«Θέλουν να μου φορτώσουν ότι πήγα να εκμεταλλευτώ το όνομα του Παντελίδη» (video)

Στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά plus” μίλησε η Αναστασία Βοσκανίδου, την οποία γνωρίσαμε όλοι την προηγούμενη Δευτέρα στο επεισόδιο του GNTM. Η νεαρή κοπέλα μίλησε για τους λόγους που την έκοψαν στην οντισιόν, αλλά και για τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την αναφορά που έκανε στον Παντελή Παντελίδη.

«Έλεγαν ότι εγώ θέλω να εκμεταλλευτώ το όνομα του Παντελίδη και αυτό το θέμα με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Γιατί όταν σε ρωτάνε οι κριτές σε μια οντισιόν ότι από πού σε έχω δει και φέρνω εγώ το θέμα και με ρωτάνε πες μας ποιο σκηνικό για να ξέρουμε που σε έχουμε δει και το λέω, αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να εκμεταλλευτώ κάτι τέτοιο. Είναι άδικο! Θέλουν να μου φορτώσουν ότι εγώ πάω να εκμεταλλευτώ το όνομά του», είπε μεταξύ άλλων η Αναστασία Βοσκανίδου.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις