Γκάφα ολκής (;) από τον «Φιλελεύθερο» για το πόθεν έσχες της Μπέτυς

Με μία γκάφα (εκούσια ή ακούσια είναι άγνωστο) και μάλιστα πρωτοσέλιδη, κυκλοφόρησε σήμερα, Πέμπτη, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», σε μία προσπάθεια να βρεθεί στο στόχαστρο ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Όπως έγραψε στο ρεπορτάζ του ο Τάκης Σπηλιόπουλος, η σύντροφος του πρωθυπουργού δεν υποβάλλει δήλωση πόθεν έσχες, λόγω του ότι δεν είναι παντρεμένη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε επίσης: Στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών (pdf)

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει, αφού η Μπέτυ Μπαζιάνα καταθέτει κανονικά δήλωση πόθεν έσχες. 

Την ίδια στιγμή μάλιστα εκείνο που προκαλεί αλγεινή εντύπωση -και θα έπρεπε να απασχολεί την εφημερίδα- είναι ότι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, δεν συμπεριέλαβε στη δήλωσή της την offshore που διαθέτει στα νησιά Κέιμαν, παρά τον σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη των Paradise Papers.

Δείτε επίσης: Εκτός πόθεν έσχες της Μαρέβας η «παραδεισένια» offshore (pdf)

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις