Η μαγειρική σόδα ή όξινο ανθρακικό νάτριο, χρησιμοποιείται κυρίως στο ψήσιμο, ως μέσο διόγκωσης. Εκτός από τη μαγειρική, όμως, η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καλλυντικό. Δείτε πως:Λευκαντικό δοντιώνΛιώστε μια φράουλα και ανακατέψτε τη με ½ κουταλιά της σούπας σόδα μέχρι να γίνει σαν
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.