Έχασε την ψυχραιμία του ο Κικίλιας – Εκτός ελέγχου παρέμβαση στην ΕΡΤ (video)

Χαμένος στη μετάφραση φαίνεται πως ήταν σήμερα Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος παρενέβη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αίθουσα Σύνταξης», όντας εκτός ελέγχου και ωρυόμενος καταφέρθηκε κατά του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου για κάτι που… δεν είπε!

Αναλυτικότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος μετέφερε ρεπορτάζ για σχόλιο στελέχους της ΝΔ σχετικά με μια λανθασμένη διατύπωση του Βασίλη Κικίλια περί σκέψης για πρότασης μομφής.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί, πως τα περί ενδεχομένου για πρόταση μομφής από τη ΝΔ, μετέδωσε το news247.gr χθες Πέμπτη, όταν ρώτησε τον Βασίλη Κικίλια για το αν η ΝΔ εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση μομφής. Η απάντηση του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ στο ερώτημα του news247.gr ήταν σύμφωνα με δημοσίευμα: «Από εμάς εξετάζονται πολύ προσεκτικά όλες οι δυνατότητες να αντιδράσει. Θα περιμένουμε την καταληκτική ημερομηνία (σ.σ. εννοεί 20 Φλεβάρη)».

Με βάση τα παραπάνω ξεκίνησε η ιστορία περί επεξεργασίας από πλευράς ΝΔ για το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής.

Ωστόσο, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, μετέδωσε κάτι διαφορετικό: Πώς σχολίασαν ορισμένα «γαλάζια» στελέχη το ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό (στο news247.gr) ο Βασίλης Κικίλιας.

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε η παρέμβαση του Βασίλη Κικίλια στην «Αίθουσα Σύνταξης», ο οποίος γρήγορα έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε φωνάζοντας στον γνωστό δημοσιογράφο και κατηγορώντας τον ως συκοφάντη!

Φυσικά, ο μαινόμενος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, προφανώς λανθασμένα ενημερωμένος για τα όσα είπε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, χωρίς να κάνει διάλειμμα στο παραλήρημά του, δεν άφησε χρόνο στον δημοσιογράφο να λύσει την παρεξήγηση και τελειώνοντας το ξέσπασμά του έκλεισε το τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος επανήλθε βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.