«Λάκισε» ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ από την ερώτηση για Σκουριές

Μόλις 14 ήταν οι βουλευτές της ΝΔ που «επιστρατεύτηκαν» για την κατάθεση ερώτησης προς τον Γιώργο Σταθάκη, σχετικά με επένδυση στις Σκουριές, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι από τη λίστα λείπει το όνομα του… μοναδικού βουλευτή που εξελέγη από τη ΝΔ στη Χαλκιδική, αυτό του Γιώργου Βαγιωνά.

Επίσης, εντύπωση προκαλεί το ότι την ερώτηση υπογράφουν τέσσερα από τα συνολικά επτά μέλη της ΝΔ στη Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος (Κ. Σκρέκας, Ι. Πλακιωτάκης, Α. Κ. Καραμανλής, Χρ. Δήμας).

Κι όμως, τα δύο προαναφερθέντα σημεία δεν είναι τα μοναδικά από τα οποία «πάσχει» η ερώτηση. Αξίζει να προστεθεί πως ανάμεσα στους 14 υπογράφοντες «φιγουράρει» και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία το 2012 τασσόταν ανοιχτά… κατά της Eldorado Gold.

Υ.Γ: Φαίνεται τελικά πως το θέμα «Eldorado Gold» λειτούργησε αποσυσπειρωτικά για την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Το έγγραφο της ερώτησης με τους υπογράφοντες βουλευτές:

Πηγή φωτογραφιών: www.avgi.gr

 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.