Το υπ. Παιδείας τρολάρει και φτιάχνει κατηγορία fake news στο site του

Το τρολάρισμα σε άλλο επίπεδο πήγε το υπουργείο Παιδείας, φτιάχνοντας ειδικό section στο site του, για fake news.

Αφού ζούμε πια στην εποχή των fake news, και ιδίως στην εποχή που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Νέα Δημοκρατία (με σημαιοφόρο τον αντιπρόεδρό της), έχει αναγάγει σε… high politics τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, το υπουργείο Παιδείας είπε να τρολάρει λιγάκι.

Από σήμερα λοιπόν στο site του υπουργείου υπάρχει ειδικό banner που λέγεται fake news. Εάν το πατήσει κανείς διαβάζει πως υπήρξε μυστική συνάντηση Γαβρόγλου – Τσαβούσογλου, πως καταργείται η αργία του Σαββάτου, και πολλά άλλα ευφάνταστα.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις