Περίπατο η όποια δημοσιογραφική δεοντολογία του Πορτοσάλτε: Η υπουργική παπάντζα

Ούτε προσχήματα, ούτε δεοντολογία, ούτε τίποτα φαίνεται πως δεν συγκρατούν πια τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος μάλλον είναι έξαλλος με την «υπουργική παπάντζα» και είπε να το δείξει.

Σχολιάζοντας δήλωση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά στην ΕΡΤ ότι μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης στη ΔΕΘ τα επιτόκια έχουν φτάσει σε ιστορικό χαμηλό, ο δημοσιογράφος (τελοσπάντων) του ΣΚΑΪ χρησιμοποίησε ανοίκεια γλώσσα εναντίον του, κάνοντας λόγο για «υπουργική παπάντζα».

Μάλλον τα πολιτισμένα επιχειρήματα έχουν εξαντληθεί οπότε η έσχατη λύση είναι οι ύβρεις. Λογικό.

Ο ίδιος ο υπουργός βέβαια δεν έδειξε να πτοείται, αντ’ αυτού σε απόλυτα ήρεμο, ευγενικό και πολιτικώς ορθό τρόπο, απάντησε στον Πορτοσάλτε με το παρακάτω tweet:

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις