«Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα»

Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα δήλωσε απόψε από τα Χανιά η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Στο περιθώριο εκδήλωσης του ροταριανού ομίλου Χανίων που πραγματοποιήθηκε απόψε, η κ Μπακογιάννη έστειλε μήνυμα ενότητας, επισημαίνοντας ότι στόχος της ΝΔ είναι έλθει όσο πιο κοντά γίνεται στους πολίτες, καταθέτοντας τη δική της πρόταση για έξοδο από την κρίση.

«Βρίσκομαι στην Κρήτη με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχοντας αναλάβει πλέον την ευθύνη της Κρήτης να ξεκινήσω από εδώ από τα Χανιά και στη συνέχεια να καταγράψουμε απ’ όλη την Κρήτη τα θέματα, την ιεράρχηση των στόχων μας και να έλθουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε. Ο στόχος μας είναι να εξηγήσουμε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, τι προτείνουμε εμείς για την έξοδο από την κρίση και πόσο μεγάλες είναι οι διαφορές μας από την σημερινή κυβέρνηση» ανέφερε.

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως «στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουμε αγκάθια. Έχουμε αγωνιζόμενους ανθρώπους που όλοι έχουν να προσφέρουν.

Και ο στόχος μας είναι ακριβώς αυτό: Η απόλυτη πανστρατιά με νέους, με παλιούς, με όλους τους ανθρώπους οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα».

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις