Αποχώρησε από την ψηφοφορία για Novartis το ΚΚΕ – Κουτσούμπας: Δεν θα νομιμοποιήσουμε διαδικασίες παρωδία

«Δεν θα νομιμοποιήσουμε διαδικασίες-παρωδία» τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση επί του πορίσματος της Novartis στην Ολομέλεια.

«Ξεπεράστηκε κάθε όριο. Η πλειοψηφία επέλεξε να εξετάσει όχι την ουσία αλλά την αρμοδιότητα ή μη της Επιτροπής με πρόσχημα αστείους λόγους» σημειώνοντας παράλληλα πως «αυτό που ενδιέφερε την κυβέρνηση ήταν τα παιχνίδια των εντυπώσεων».

Ο κ. Κουτσούμπας στη συνέχεια έκανε λόγο για «επιχειρήματα που δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά» τονίζοντας ότι η άρνηση της Επιτροπής είναι προσχηματική και δεν διευκολύνει ούτε τη δικαιοσύνη».

«Είναι φανερό ότι η εξέταση από την Επιτροπή της Βουλής μόνο θετική συμβολή θα είχε» πρόσθεσε.

Τέλος, τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν δίνει κάλυψη σε κανέναν, ενώ έκανε λόγο για μνημείο εκφυλισμού, αναφερόμενος στη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι το ΚΚΕ θα αποχωρήσει από τη συζήτηση στην Ολομέλεια και ότι δεν θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία για το πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής για Novartis.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις