Απαντήσεις Σγουρίδη για ελάφρυνση χρέους και Μακεδονικό

Τα όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφορικά με την ελάφρυνση του χρέους και το Μακεδονικό, παρέθεσε ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

Ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας τον Δημήτρη Καμμένο, ο αντιπρόσωπος των ΑΝΕΛ είπε ότι ειπώθηκε πως σε περίπτωση που η Ελλάδα αποδεχθεί τη συμφωνία θα έχει οικονομικά ανταλλάγματα, όπως για παράδειγμα, ελάφρυνση του χρέους.

Ο κ. Σγουρίδης είπε πως έγιναν κάποιες συζητήσεις και εξετάστηκαν όλα στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο κ. Σγουρίδης, κλήθηκε να εξηγήσει την στάση των ΑΝΕΛ στην συμφωνία για το Μακεδονικό, λέγοντας πως μπορεί να καταψήφισαν την πρόταση μομφής δεσμεύονται όμως η συμφωνία να μην ψηφιστεί σε περίπτωση που έρθει στην ελληνική Βουλή. Επίσης είπε ότι αν ξαναζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης οι ΑΝΕΛ δεν θα την δώσουν.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις