Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ για άνδρες και γυναίκες

Είσαι ικανοποιημένος από τη διάρκεια των προκαταρκτικών ή της σεξουαλικής επαφής; Και αν ναι, θεωρείς ότι ο/η σύντροφός σου συμφωνεί ότι αυτή είναι η ιδανική διάρκεια ή θα ήθελε κάτι παραπάνω;

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sex Research, από το Πανεπιστήμιο New Brunswick και στην οποία συμμετείχαν 152 ζευγάρια ηλικίας 21 έως 77 ετών διαπίστωσε μια διαφορά στις ιδανικές διάρκειες – και στις πραγματικές – προκαταρκτικών και σεξουαλικής επαφής ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.  

Συγκεκριμένα η ιδανική διάρκεια αλλά και ο χρόνος που διαρκεί πραγματικά το σεξ για γυναίκες και άνδρες έχουν ως εξής:

Για τα προκαταρκτικά:

Γυναίκες
Ιδανική διάρκεια: 19 λεπτά
Πραγματική διάρκεια: 11 λεπτά

Άντρες
Ιδανική διάρκεια: 18 λεπτά
Πραγματική διάρκεια: 13 λεπτά

Για τη σεξουαλική επαφή:

Γυναίκες
Ιδανική διάρκεια: 14 λεπτά
Πραγματική διάρκεια: 7 λεπτά

Άντρες
Ιδανική διάρκεια: 19 λεπτά
Πραγματική διάρκεια: 8 λεπτά

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.