Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια στο σεξ για άνδρες και γυναίκες

Είσαι ικανοποιημένος από τη διάρκεια των προκαταρκτικών ή της σεξουαλικής επαφής; Και αν ναι, θεωρείς ότι ο/η σύντροφός σου συμφωνεί ότι αυτή είναι η ιδανική διάρκεια ή θα ήθελε κάτι παραπάνω;

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sex Research, από το Πανεπιστήμιο New Brunswick και στην οποία συμμετείχαν 152 ζευγάρια ηλικίας 21 έως 77 ετών διαπίστωσε μια διαφορά στις ιδανικές διάρκειες – και στις πραγματικές – προκαταρκτικών και σεξουαλικής επαφής ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.  

Συγκεκριμένα η ιδανική διάρκεια αλλά και ο χρόνος που διαρκεί πραγματικά το σεξ για γυναίκες και άνδρες έχουν ως εξής:

Για τα προκαταρκτικά:

Γυναίκες
Ιδανική διάρκεια: 19 λεπτά
Πραγματική διάρκεια: 11 λεπτά

Άντρες
Ιδανική διάρκεια: 18 λεπτά
Πραγματική διάρκεια: 13 λεπτά

Για τη σεξουαλική επαφή:

Γυναίκες
Ιδανική διάρκεια: 14 λεπτά
Πραγματική διάρκεια: 7 λεπτά

Άντρες
Ιδανική διάρκεια: 19 λεπτά
Πραγματική διάρκεια: 8 λεπτά

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις