Μουντιάλ: Το συγκλονιστικό βίντεο για την πρόκριση της Αιγύπτου μετά από 28 χρόνια

Η Αίγυπτος προκρίθηκε στην τελική φάση του Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια με νίκη 2-1 επί του Κονγκό σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο 87′.

Πριν μπει το δεύτερο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, η Αίγυπτος φλέρταρε με τον αποκλεισμό, με τα έντονα συναισθήματα παικτών και θεατών να εναλλάσσονται.

Η συναισθηματική φόρτιση φαίνεται έντονα στο βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα στην Αίγυπτο και το οποίο απεικονίζει τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο κόσμος κοιτάει αποσβολωμένος και ο Μοχάμεντ Σαλάχ πριν σώσει την ομάδα προσπαθεί να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Σχετικές ειδήσεις