Μουντιάλ: Το συγκλονιστικό βίντεο για την πρόκριση της Αιγύπτου μετά από 28 χρόνια

Η Αίγυπτος προκρίθηκε στην τελική φάση του Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια με νίκη 2-1 επί του Κονγκό σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο 87′.

Πριν μπει το δεύτερο γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, η Αίγυπτος φλέρταρε με τον αποκλεισμό, με τα έντονα συναισθήματα παικτών και θεατών να εναλλάσσονται.

Η συναισθηματική φόρτιση φαίνεται έντονα στο βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα στην Αίγυπτο και το οποίο απεικονίζει τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο κόσμος κοιτάει αποσβολωμένος και ο Μοχάμεντ Σαλάχ πριν σώσει την ομάδα προσπαθεί να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.