Ποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Λεμονής για το Ολυμπιακός – Πανιώνιος

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη αύριο Σάββατο (14/10) και ο Τάκης Λεμονής ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα σε όλες τις γραμμές, εκτός από αυτή του τερματοφύλακα.

Ο Προτό θα διατηρηθεί στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ στην άμυνα αναμένεται η προσθήκη του Μποτία, ο οποίος επιστρέφει μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας. Επικρατέστερος παρτενέρ του θα είναι ο Νικολάου, ενώ οι Φιγκέιρας και Κούτρης θα διατηρηθούν στα άκρα.

Στη μεσαία γραμμή θα παραμείνουν οι Ρομαό και Οφόε, ενώ αν ο Φορτούνης δεν συνεχίσει να αισθάνεται κάποιες μικροενοχλήσεις, θα προτιμηθεί από τον Μάριν. Δεξιά το προβάδισμα έχει ο Πάρντο, αριστερά ο Σεμπά και στην κορυφή ένας εκ των Εμενίκε, Τζούρτζεβιτς.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ

To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.